Stoere hobby's

6 stoere hobby’s voor echte mannen 

Hobby's voor de stoere man

Jij bent hier gekomen omdat je denkt dat je een stoere man bent. Wij zijn benieuwd of je één van deze hobby’s aankunt. Vind je het niet stoer genoeg, of doe jij momenteel iets wat stoerder is dan deze stoere hobby’s. Laat het ons gerust weten.

Inhoud
Stoere man

1. Varen op een speedboot

Varen mannen hobby

Varen is alleen een stoere hobby als je ook een stoere boot bestuurt

Zorg eerst dat jij je vaarbewijs behaalt voordat je een flinke boot koopt. Je kunt namelijk niet zomaar zonder vaarbewijs elke boot kopen.

Wist je dat je al een vaarbewijs nodig hebt bij een boot die harder kan dan 20km/u? Nuvaarbewijs biedt een handige videocursus die jou helpt om jouw vaarbewijs te behalen.

Is jouw budget te laag om een stoere boot te kopen? Wat je ook kunt doen is een opknapboot kopen en er zelf een buitenboord motor in monteren. EBBM is dé site waar je al het aanbod van elektrische buitenboord motoren kunt vinden. Naast buitenboord motoren kun je er veel meer artikelen vinden om jouw boot compleet te maken.

2. Leer motorrijden

Leren motorrijden

Wordt de baas van de snelweg

Tussen files door, snel door de bochten en lopen in een stoer motorpak. Wat wil je nog meer?  Info over het behalen van je motorrijbewijs vind je bij het ANWB.

3. Bier brouwen of whisky brouwen

Whiskey brouwen hobby

Een hobby voor de drankliefhebber

Je eigen brouwsel ontwikkelen voor mannen met een drankprobleem. Wij vonden deze gave webshop: brouwland  met al je benodigdheden om je eigen drank te brouwen.

4. Leer schieten

Hobby schieten

Stoerder kan het niet toch?

De schietsport is er voor alle leeftijden en voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. Ook voor degene, met een beperking. Vind op deze site de complete lijst van schietverenigingen in Nederland.

5. Extreme Sports

Extreme Sports

Probeer extreme sporten uit, die alleen weggelegd is voor waaghalzen.

Waarschijnlijk ken je Jackass wel, deze mannen voerde extreme (stomme) dingen uit. Misschien wel wat voor jou. Bekijk Jackass en probeer een aantal dingen met je vrienden zelf eens te doen.

Extreme Sports zijn sporten voor waaghalzen zoals bijvoorbeeld lawine skiën of halfpipe skaten. Misschien kan Extreme Sportscenter je helpen om wat inspiratie op te doen.

Er zijn ook een hoop bizarre extreme vechtsporten. Bekijk maar de 30+ vechtsporten van de best fight shop.

6. Kickboksen

Thuis kickboksen inclusief Live Zoom trainingen

Dagelijks gemotiveerd worden om te kickboksen? Word dan lid van de Deldasport kickboks community. Hier krijg je live training van professionele Kickboks trainers door middel van Live Zoom Trainingen. Ook krijg je toegang om alle trainingen van het Kickboks Masters Platform terug te kijken.

Kickboksen is een stoere hobby waar je ook nog eens heel fit van wordt.

Stoere hobby niet gevonden?

Zijn deze hobby’s toch te heftig voor jou? Bekijk dan eens deze andere categorieën.

Geld verdienen met aandelen

Hobby's om geld te verdienen

Het ideaal: een hobby en tegelijk wat verdienen. Misschien maak jij wel van je hobby je beroep.

Hobby voor in de natuur

Hobby's voor in de natuur

Lekker buiten je hobby uitoefenen!

Schilderen als hobby

Creatieve hobby's

Vind hier alle creatieve hobby's speciaal voor jou geselecteerd.

Scroll naar top