Spirituele hobby's

Hypnose, self healing en meer hobby’s die te maken met spiritualiteit

Hobby's voor spirituelen

Spiritualiteit is een breed begrip met ruimte voor jouw eigen perspectief. Over het algemeen omvat het een gevoel van verbondenheid met iets dat groter is dan onszelf, en het gaat meestal gepaard met een zoektocht naar de zin van het leven. Je persoonlijke definitie van spiritualiteit in de loop van je leven veranderen en zich aanpassen aan jouw eigen ervaringen en relaties. . Mensen omschrijven een spirituele ervaring als heilig, trans-achtig gevoel of als een diep gevoel van levendigheid.

InhoudToggle Table of Content
Spiritualiteit

1. Hypnose leren

Hypnotiseren

Hypnotherapie kan een effectieve methode zijn om met stress en angst om te gaan of dit te verminderen.

Hypnose of hypnotherapie zorgt ervoor dat jij in een transachtige toestand terecht komt. Je voelt je kalm, ontspannen, hebt een verhoogde focus en staat open voor suggesties, zonder dat je de controle over jouw gedrag verliest.

Hypnose wordt gebruikt om je te helpen controle te krijgen over ongewenst gedrag of om je beter te helpen om, om om te gaan met angst of pijn. 

Het schijnt dat je met hypnose ook hooikoorts kunt oplossen. Edwin helpt je in 2 sessies. Niet ervan af geholpen, dan krijg je je geld terug!

Meer weten over hypnose en het (leren) hypnotiseren van mensen?

2. Self-Healing

Vind jouw spanningen en laat deze los

Bio-energetica en self healing zijn erop gericht om blokkades van spanning die zich in het lichaam vastgezet hebben, los te laten en een goede doorstroming van energie te bevorderen. Door middel van oefeningen met ademhaling, het laten losschudden van het lichaam, het uitrekken en het werken aan expressie worden lichaam en geest weer in balans gebracht en wordt vitaliteit en levenskracht bevorderd.
Er zijn meerdere opties om de spanningen in je lichaam weg te halen en je weer beter te voelen.

3. Handlezen

Handlezen

Leer je eigen leven of dat van een ander kennen door het bestuderen van de hand

Handlezen betekent het analyseren van iemands persoonlijkheid of toekomst. In feite verwijst handlijnkunde niet alleen naar het lezen van iemands hand of handpalm, maar omvat het ook het lezen van arm, vinger en vingernagel.

Door het lezen van iemands palmlijnen, de vorm en grootte van de hand, de lengte en soepelheid van de vingers, de vingernagel…, kunnen iemands karaktereigenschappen, gezondheid, rijkdom, wijsheid, carrière, huwelijk en nog veel meer aspecten worden voorspeld.

 

4. Kundalini Yoga

Meer flexibiliteit, innerlijke rust en bewustzijn zonder de deur uit te hoeven. Namasté!

Kundalini Yoga is een vorm van yoga waarbij Yoga wordt gecombineerd met ademhalingsoefeningen, meditatie en soms zelf zang. Het doel is om je Kundalini energie, of shaktite activeren. Dit is een spirituele energie waarvan gezegd wordt dat die zich aan de basis van je ruggengraat bevindt.

In de Kundalini Yoga traditie zijn er wel 2500 verschillende yoga series en meditaties die je kunt beoefenen. Om je zenuwstelsel te versterken, je chakra’s te openen, te detoxen, diep te ontspannen, je intuitie te versterken en nog veel meer. De uitdaging van Kundalini Yoga is om hierin je weg te vinden.

Wij vonden Guru Gian, je kunt je voor 14 dagen gratis aansluiten bij een Kundalini Yoga club. Beter is om eerst de basis principes van Kundalini Yoga via deze 14 daagse cursus. Meer lezen over Kundalini yoga doe je in zijn gratis E-book.

5. Tarot

Tarot kaart lezen

Tarot is een vorm van waarzeggerij en het voorspellen van de toekomst

Tarot is een intuïtieve lezing van het verleden, het heden en wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren. Tarot kaarten zijn bedoeld om inzicht te geven in de diepste waarheden van je hogere zelf. Met andere woorden, de kaarten geven een geëvolueerd bewustzijn van wat je diep van binnen al weet.

Tarot zoekt vooral naar antwoorden met betrekking tot het persoonlijke leven. De lezingen hebben meestal betrekking op iemands gezondheid, rijkdom en relaties. In tegenstelling tot astrologie en horoscoop lezen, zijn ze niet gebaseerd op planeten en sterren. De professionele lezers doen intuïtieve lezingen op basis van de gekozen kaarten en de verspreiding van de kaarten.

Interesse in Tarot? Voor €17 kun je al een online Tarot cursus aanschaffen.

6. Reiki

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook genezing bevordert

Reiki wordt toegediend door “handoplegging” en is gebaseerd op het idee dat een onzichtbare “levenskrachtenergie” door ons stroomt en ervoor zorgt dat we leven.

Kundalini Reiki is een variant op het traditionele reiki healing systeem met meer mogelijkheden en toepassingen voor je eigen spirituele ontwikkeling en die van anderen.

Spirituele hobby niet gevonden?

Toch geen spirituele geest in jezelf gevonden? Misschien passen deze andere hobby categorieën beter bij je.

ontspannings massage vrouw

Hobby voor ontspanning

Minder spiritueel, maar wel ontspannend

Moderne huisvrouw hobby

Hobby's voor moeders

Geselecteerd voor moderne huisvrouwen met een gezin en een druk leven. De meeste van deze hobby’s kun je gewoon thuis doen.

Creatieve vrouwen hobby

Creatieve hobby's

Vind hier hobby's waarin jij je creativiteit kwijt kunt.

Scroll naar boven