Leukste Online hobbywinkels

InhoudToggle Table of Content
Hobby'en met verf

Top 4 favoriete hobby webshops

Onze favoriete webshops om hobbyartikelen en materialen te bestellen op een rij.

1. Hobbymax

Hobbymax online hobbywinkel

Hobbymax is de meest uitgebreide en best gesorteerde online hobby winkel van Nederland.

Voor elke knutsel & hobby activiteit zijn er bij Hobbymax wel materialen verkrijgbaar. Denk hierbij aan schilderen, tekenen, mozaïeken maken, textiel bewerken, kaarsen maken, kleien, papiermacheën en zelf sieraden maken. Alle basismaterialen zijn verkrijgbaar in deze voordelige hobbywebshop.

Na het online bestellen van je hobbyartikelen worden deze door Hobbymax binnen 24 uur verzonden.

Zo, kun jij gelijk aan de slag!

2. Hobbyshop-Online

Hobbyshop online

Dé online hobbywinkel met een groot assortiment

Bij hobbyshop-online.nl vind je artikelen om te schilderen, tekenen, breien, haken, handlettering, stempelen, sieraden maken, boetseren, papercrafts, mixed media en om vele andere creatieve hobby’s uit te oefenen.

Op zoek naar inspiratie? In Sittard heeft Hobbyshop-online een heus inspiratiecentrum. Vind je dat te ver rijden? Bekijk de blog op de website of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Hobbyshop-online.

3. VBS-Hobby

VBS hobbywinkel

Dé doe-het-zelf-hobbywinkel met materialen, instructies en inspiratie

Bij VBS-hobby vind je niet alleen de hobbymaterialen die je nodig hebt, maar ook stap voor stap instructies en inspiratie. VBS geeft je de mogelijkheid om fantastische creaties uit eenvoudige materialen te toveren. Ook hebben ze veel materialen die geschenken en meubels persoonlijker maken. En leren ze je bijvoorbeeld graag hoe je moet naaien of breien.

In de VBS hobbywebshop vind je een uitgebreid assortiment met meer dan 16.000 artikelen. Bestaande uit handwerkartikelen voor alle creatieve hobby’s.

 

4. Spelspul

spelspul hobbywinkel online

Spelspul.nl is een soort online vlooienmarkt met unieke spullen

Spelspul.nl is anders dan de gebruikelijke hobbywinkels, maar dat maakt spelspul nou zou leuk. Je vindt hier unieke producten die je nergens anders zult vinden. Heb jij bijvoorbeeld oude spellen waarvan jij een onderdeel mist. Dan is Spelspul de plek om je verloren onderdeel terug te vinden. Dit gaat van Kolonisten van Catan kaartjes, tot fiches en pionnen.

Je kunt hier ook opbergbakjes, blikken, doosjes en zakjes vinden om al jou hobby materialen in te bewaren. Tot slot, koop je hier met korting populaire (beschadigde) spellen.

Dit waren dan onze top 4 favoriete online hobbywinkels van Nederland. Hopelijk kun jij al je hobbymaterialen vinden in deze webshop en kun je gauw aan de slag met je creatieve hobby’s en decoraties.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven